Informatie en beschikbaarheid

Informatie en beschikbaarheid - B&B De Pastorie Termunten

Prijs, inclusief uitgebreid ontbijt:
€ 70,00 voor 2 personen per nacht, exclusief toeristenbelasting €1.50 p.p p.n
€ 45,00 voor 1 persoon per nacht, exclusief toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n
€ 5,00 voor 1 hond per nacht,
Inchecken vanaf 15.00 uur
Uitchecken tot 10.30 uur

Het ontbijt wordt verzorgd op een door u gekozen tijdstip.

Reserveren

Wilt u bij ons overnachten ? Reserveer dan vooraf. Bel 06-21902910 of mail ons via het contactformulier om de beschikbaarheid te checken en uw overnachting te boeken. Bent u van plan om uw huisdier mee te nemen, geef dit dan aan op het formulier.

B&B cadeaubon

Zoekt u een leuk en origineel cadeau? Schenk een overnachting bij B&B De Pastorie!
Cadeaubon bij ons te kopen. De waarde kunt u zelf bepalen.

Over ons

Over ons - B&B De Pastorie Termunten

De voormalige pastorie is gebouwd in 1888. In 1996 hebben wij dit prachtige pand gekocht en het zelf helemal verbouwd. In de voormalige zondagsschool, die aan de pastorie vastzit, is de B&B gevestigd. In juni 2014 is de B&B geopend en vanaf het begin hebben wij regelmatig gasten mogen ontvangen.

winterstop

9 december 2020 - Winterstop. Wij houden een winterstop t/m 2 april 2021. Vanaf zaterdag 3 april 2021 is de B&B weer geopend. Uiteraard nemen wij ook dan alle veiligheidsvoorschriften in acht met betrekking tot de corona maatregelen. Voor reserveringen (of vragen) kunt u gewoon gebruik blijven maken van het contactformulier hier op de website of stuur een mail info@bnbtermunten.nl . Telefonisch zijn wij tijdens de winterstop moeilijk te bereiken. Wij hebben inmiddels ... lees verder »

Zeehonden Kijkwand - B&B De Pastorie Termunten

Zeehonden Kijkwand

27 mei 2020 - Zeehonden kijken bij de Punt van Reide Let op: vanwege de coronamaatregelen wordt de zeehondenkijkwand in 2020 niet opgebouwd. Van het voorjaar tot het najaar staat ... lees verder »

Contact via Whatsapp