Wat onze gasten vinden...

Wat onze gasten vinden... - B&B De Pastorie Termunten

Bent u te gast geweest bij Bed&Breakfast De Pastorie? Dan zouden we het leuk vinden als u uw ervaring deelt met andere bezoekers van onze website. U kunt ook de reviews van anderen bekijken op onze Facebookpagina, klik op deze link. Alvast bedankt en tot ziens bij B&B De Pastorie.

Prima!

Prima B&B, mooie tuin om heerlijk te vertoeven en naar de vogels te luisteren. Gastvrij ontvangen en lekker vers fruit bij het ontbijt.... lees verder »

Hele gemoedelijke sfeer

Wat een super lieve mensen, ze leggen je echt in de watten! Heerlijk ontbijt. Een hele gemoedelijke sfeer.... lees verder »

Wonderful relaxed time

We had a wonderful relaxed time in the B&B de Pastorie. We very much enjoyed the quietness, privacy and nature around. The garden was pure bliss: ... lees verder »

Wij gaan 7 juni open!

27 mei 2020 - 7 Juni 2020 openen wij de deuren van de B&B de Pastorie Termunten. Uiteraard nemen wij alle veiligheidsvoorschriften in acht met betrekking tot de corona maatregelen. U kunt nu al boeken voor de periode ná 7 juni. Wij hebben inmiddels al veel reserveringen staan. Bel, mail of app om te reserveren.... lees verder »

Zeehonden Kijkwand - B&B De Pastorie Termunten

Zeehonden Kijkwand

27 mei 2020 - Zeehonden kijken bij de Punt van Reide Let op: vanwege de coronamaatregelen wordt de zeehondenkijkwand in 2020 niet opgebouwd. Van het voorjaar tot het najaar staat ... lees verder »

Contact via Whatsapp