Wat onze gasten vinden...

Wat onze gasten vinden... - B&B De Pastorie Termunten

Bent u te gast geweest bij Bed&Breakfast De Pastorie? Dan zouden we het leuk vinden als u uw ervaring deelt met andere bezoekers van onze website. U kunt ook de reviews van anderen bekijken op onze Facebookpagina, klik op deze link. Alvast bedankt en tot ziens bij B&B De Pastorie.

Top B&B

We hebben genoten van ons verblijf in jullie gezelloge B&B! We hebben heerlijk geslapen en het ontbijt + extra voor een lunchpakket was ge... lees verder »

Prima!

Prima B&B, mooie tuin om heerlijk te vertoeven en naar de vogels te luisteren. Gastvrij ontvangen en lekker vers fruit bij het ontbijt.... lees verder »

Hele gemoedelijke sfeer

Wat een super lieve mensen, ze leggen je echt in de watten! Heerlijk ontbijt. Een hele gemoedelijke sfeer.... lees verder »

Wonderful relaxed time

We had a wonderful relaxed time in the B&B de Pastorie. We very much enjoyed the quietness, privacy and nature around. The garden was pure bliss: ... lees verder »

Zeehonden Kijkwand - B&B De Pastorie Termunten

Zeehonden Kijkwand

1 mei 2021 - Zeehonden kijken bij de Punt van Reide Van het voorjaar tot het najaar staat de zeehondenkijkwand opgesteld op de zeedijk in Termunten bij de Punt van Reide. Een unie... lees verder »

winterstop - B&B De Pastorie Termunten

winterstop

9 december 2020 - ... lees verder »

Contact via Whatsapp