Wat onze gasten vinden...

Wat onze gasten vinden... - B&B De Pastorie Termunten

Bent u te gast geweest bij Bed&Breakfast De Pastorie? Dan zouden we het leuk vinden als u uw ervaring deelt met andere bezoekers van onze website. U kunt ook de reviews van anderen bekijken op onze Facebookpagina, klik op deze link. Alvast bedankt en tot ziens bij B&B De Pastorie.

Top B&B

We hebben genoten van ons verblijf in jullie gezelloge B&B! We hebben heerlijk geslapen en het ontbijt + extra voor een lunchpakket was ge... lees verder »

Prima!

Prima B&B, mooie tuin om heerlijk te vertoeven en naar de vogels te luisteren. Gastvrij ontvangen en lekker vers fruit bij het ontbijt.... lees verder »

Hele gemoedelijke sfeer

Wat een super lieve mensen, ze leggen je echt in de watten! Heerlijk ontbijt. Een hele gemoedelijke sfeer.... lees verder »

Wonderful relaxed time

We had a wonderful relaxed time in the B&B de Pastorie. We very much enjoyed the quietness, privacy and nature around. The garden was pure bliss: ... lees verder »

winterstop

9 december 2020 - Winterstop. Wij houden een winterstop t/m 2 april 2021. Vanaf zaterdag 3 april 2021 is de B&B weer geopend. Uiteraard nemen wij ook dan alle veiligheidsvoorschriften in acht met betrekking tot de corona maatregelen. Voor reserveringen (of vragen) kunt u gewoon gebruik blijven maken van het contactformulier hier op de website of stuur een mail info@bnbtermunten.nl . Telefonisch zijn wij tijdens de winterstop moeilijk te bereiken. Wij hebben inmiddels ... lees verder »

Zeehonden Kijkwand - B&B De Pastorie Termunten

Zeehonden Kijkwand

27 mei 2020 - Zeehonden kijken bij de Punt van Reide Let op: vanwege de coronamaatregelen wordt de zeehondenkijkwand in 2020 niet opgebouwd. Van het voorjaar tot het najaar staat ... lees verder »

Contact via Whatsapp