Wat onze gasten vinden...

Bent u te gast geweest bij Bed&Breakfast De Pastorie? Dan zouden we het leuk vinden als u uw ervaring deelt met andere bezoekers van onze website. U kunt ook de reviews van anderen bekijken op onze Facebookpagina, klik op deze link. Alvast bedankt en tot ziens bij B&B De Pastorie.

Prima!

Prima B&B, mooie tuin om heerlijk te vertoeven en naar de voges te luisteren. Gastvrij ontvangen en lekker vers fruit bij het ontbijt.... lees verder »

Hele gemoedelijke sfeer

Wat een super lieve mensen, ze leggen je echt in de watten! Heerlijk ontbijt. Een hele gemoedelijke sfeer.... lees verder »

Wonderful relaxed time

We had a wonderful relaxed time in the B&B de Pastorie. We very much enjoyed the quietness, privacy and nature around. The garden was pure bliss: ... lees verder »

Zeehonden Kijkwand - B6B De Pastorie Termunten

Zeehonden Kijkwand

Van het voorjaar tot het najaar staat de zeehondenkijkwand opgesteld op de zeedijk in Termunten bij de Punt van Reide. Een unieke gelegenheid om de zeehonden en hun pups in hun natuurlijke omgeving te... lees verder »

Opknapbeurt Ursuskerk Termunten - B6B De Pastorie Termunten

Opknapbeurt Ursuskerk Termunten

De eeuwenoude kerk Ursuskerk in Termunten krijgt een opknapbeurt van drie ton. Het stuc- en schilderwerk wordt aangepakt en de uit de jaren vijftig van de vorige eeuw stammende banken worden verwijder... lees verder »